UC News

Tentang Keikhlasan, Ini Lirik Lagu 'Ora Masalah' Milik GuyonWaton

Tentang Keikhlasan, Ini Lirik Lagu 'Ora Masalah' Milik GuyonWaton

Sonora.ID - Lagu ‘Ora Masalah’ yang dinyanyikan oleh GuyonWaton telah rilis pada tahun 2018.

Bercerita tentang seseorang yang mencoba ikhlas melepas orang terkasihnya.

Berikut lirik dan chord gitar lagu ‘Ora Masalah’ Milik GuyonWaton.

Baca Juga: Lirik dan Chord Gitar Lagu 'Tibo Mburi' yang Dinyanyikan Ulang Guyon Waton

Intro: C..G..Am..Em….
F..C..G..C…..G
.
C G Am Em
Kowe pernah ono ning atiku
F G C
janji ora bakal ninggalke aku..
Dm G
saiki kowe lungo
C -G/B Am
mblenjani janjimu
Dm
ninggalke loro ning
G
njero dodo..
C G -G7
Ora masalah..
.
*)
C G
Lambemu sing lamis
Am Em
gawe atiku keiris
F G
ra bakal aku nangis
C C7
mergo kuwi wis di garis
Dm G
tresnomu koyo telo
C -G/B Am
anane mung nyereti
Dm
isone gawe loro
G -G7
lorone ning njero ati..
.
Reff:
Am
Urip ra sah spaneng
Em
ra ono kowe aku ayem
F
urip ra sah spaneng
C G
ra ono kowe aku seneng..
Am
Tresnomu uwis luntur
Em
aku tak trimo mundur
F
ketimbang nggawe
G C G
atiku ajur..
.
Musik: C G Am Em F C G
C G Am Em F C G
C G..
.
*)
C G
Lambemu sing lamis
Am Em
gawe atiku keiris
F G
ra bakal aku nangis
C C7
mergo kuwi wis di garis
Dm G
tresnomu koyo telo
C -G/B Am
anane mung nyereti
Dm
isone gawe loro
G
lorone ning njero ati..
.
Reff:
Am
Urip ra sah spaneng
Em
ra ono kowe aku ayem
F
urip ra sah spaneng
C G
ra ono kowe aku seneng..
Am
Tresnomu uwis luntur
Em
aku tak trimo mundur
F
ketimbang nggawe
G C G
atiku ajur..
.
Am
Urip ra sah spaneng
Em
ra ono kowe aku ayem
F
urip ra sah spaneng
C G
ra ono kowe aku seneng..
Am
Ora masalah
Em
sabarku turah turah
F
ketimbang nggawe
G C
atiku bubrah..
F
ketimbang nggawe
G C
uripku susah..
.
Outro : G-G-G-C..C

Baca Juga: Tentang Pengkhianatan, Ini Lirik Lagu 'Lungaku' Milik Guyon Waton Band

READ SOURCE
Buka UC News, Baca Berita Terhot